Καλώς σας βρήκα και πάλι!

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την χαρά μου, η οποία αφορά την τρίτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας μας στο Κύπελλο Ελλάδος. Την Κυριακή παίξαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, αυτή της Ηλιούπολης, φτάνοντας σε μία ακόμη νίκη, με 81-64.

Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε κάπως νευρικά στο παιχνίδι και χρειάστηκε να περάσει ένα ολόκληρο ημίχρονο ώστε να αρχίσουμε να παίρνουμε ρυθμό, να βγάζουμε καλύτερες συνεργασίες στην επίθεση και να κάνουμε καλύτερες επιλογές με τη μπάλα στα χέρια.

Ωστόσο, η συνέχεια μπορώ να πω ότι μας ανήκε, διότι παίξαμε με πολύ πάθος και βγάλαμε τρομερή ενέργεια στο παρκέ, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Σε αυτό βοήθησαν πολύ και οι οπαδοί μας, οι οποίοι ήταν για ακόμη μια φορά… φανταστικοί!

Είναι φοβερό το συναίσθημα να παίζεις μπάσκετ έχοντας 1.000 άτομα στο πλευρό σου, όπως έγινε την τελευταία φορά στο «Παύλος Γιαννακόπουλος». Οι οπαδοί μας δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα και μας έδωσαν την απαραίτητη ώθηση για να φτάσουμε προς τη νίκη. Για εμένα αλλά και για τα υπόλοιπα κορίτσια, η στήριξη αυτή μας δίνει «φτερά».

Τα πήγαμε πολύ καλά σαν ομάδα για ακόμη μια φορά, όμως έχουμε μπροστά μας κι άλλες προκλήσεις. Την Κυριακή που μας έρχεται αντιμετωπίζουμε την ομάδα της Πυλαίας από τη Θεσσαλονίκη στην έδρα μας. Πρόκειται για ένα ακόμη νοκ-άουτ παιχνίδι για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας και σαν ομάδα θέλουμε να επαναλάβουμε την αποτελεσματικότητα που είχαμε στα τρία προηγούμενα ματς, πανηγυρίζοντας άλλη μια νίκη.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο την Κυριακή, 21 Οκτωβρίου στη 13:30. Στόχος μας, να να μεγαλώσουμε το σερί μας! Be there!

➡️ Γράψε το σχόλιο σου