ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουρμπέλης: Στην αποστολή με Πανιώνιο, «παίζεται» για βασικός

Όλα δείχνουν ότι ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Κουρμπέλης: Στην αποστολή με Πανιώνιο, «παίζεται» για βασικός

Όλα δείχνουν ότι ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο διεθνής άσος κληρονόμησε ένα αιμάτωμα από το ματς της Εθνικής Ελλάδας με την Ουγγαρία και κάνει ατομικές προπονήσεις. Ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός, αλλά ακόμη δεν είναι σίγουρο αν θα παίξει κόντρα στον Πανιώνιο, μια και ακολουθούν τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Όλα δείχνουν ότι ο Κουρμπέλης θα βρίσκεται στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Πανιώνιο. Το αν θα ξεκινήσει, ακόμη δεν είναι γνωστό. Θα εξαρτηθεί από την παρουσία του στις προπονήσεις αύριο και μεθαύριο.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.815 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα, εξαιρετικά δύσκολη είναι η συμμετοχή του Κάτσε, ενώ υπενθυμίζουμε ότι απών θα είναι και ο Στάικος, γεγονός που προκαλεί προβλήματα για τη μεσαία γραμμή. Κι αυτό διότι οι μοναδικοί διαθέσιμοι στο 100% είναι οι Δώνης, Τζανδάρης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.