ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EUROLEAGUE

Πάει για το… restart στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει να αντιδράσει για την ήττα στο Μόναχο, απαντώντας με νίκη στο αποψινό ματς κόντρα στη Γκραν Κανάρια (21:00).

Πάει για το... restart στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ γύρισε ηττημένος από το Μόναχο, σε ένα ματς όπου προβλημάτισε με την απόδοσή του.

Ωστόσο, δεν υπήρξε καιρός για ενδοσκόπηση και σκέψη, καθώς σήμερα καλείται να αφήσει πίσω του όλα όσα έφεραν την πρώτη του ήττα στη φετινή διοργάνωση και να αντιδράσει κόντρα στη Γκραν Κανάρια (21:00) στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται την πρωτάρα της διοργάνωσης, ομάδα του Σάλβα Μαλδονάδο, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική έριξε στο «καναβάτσο» τη Μπαρτσελόνα, παίρνοντας ιστορική νίκη στην έδρα της.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.858 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει πάση θυσία τη νίκη, ώστε να ανακτήσει την ψυχολογία του και να δει με άλλο μάτι τη συνέχεια, αφήνοντας πίσω του τη γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής.

Παράλληλα, το τριφύλλι καλείται να διαχειριστεί την απώλεια του Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος υπέστη θλάση στο Μόναχο. Οι υπόλοιποι τίθενται κανονικά στη διάθεση του Πασκουάλ, που καλείται να πάρει ακόμη μια απόφαση σχετικά με το αν θα επιλέξει τον Παπαγιάννη ή τον Βουγιούκα για τη 12άδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.