ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάντα… συνεπής: To φοβερό σερί του Λάνγκφορντ στην Euroleague

Ο Κιθ Λάνγκφορντ τρέχει ένα αξιοσημείωτο σερί, το οποίο θα προσπαθήσει να διευρύνει στο αποψινό ματς με τη Γκραν Κανάρια.

Πάντα... συνεπής: To φοβερό σερί του Λάνγκφορντ στην Euroleague

Ο Κιθ Λάνγκφορντ είναι ένας από τους πιο συνεπείς και φονικούς σκόρερ στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague. O Αμερικανός κουβαλάει ένα αξιομνημόνευτο legacy στην διοργάνωση, λόγω των επιθετικών αρετών του, οι οποίες μάλιστα του έχουν επιτρέψει να τρέχει ένα σερί που δύσκολα μπορεί να φτάσει άλλος.

Όπως αναφέρουν τα στοιχεία της Euroleague, ο Λάνγκφορντ έχει καταφέρει να σκοράρει διψήφιο αριθμό πόντων σε 32 σερί αναμετρήσεις. Ρεκόρ, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ, αφού και στα δύο πρώτα παιχνίδια του με την πράσινη φανέλα στη διοργάνωση, έχει εμφανιστεί… τυπικότατος στη δουλειά του.

Στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ σημείωσε 13, ενώ στο Μόναχο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού», βάζοντας 18 πόντους στο καλάθι της Μπάγερν, οι οποίοι δυστυχώς… δεν έφτασαν για την ομάδα του Πασκουάλ.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.594 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σήμερα, κόντρα στη Γκραν Κανάρια, θα έχει την ευκαιρία να διευρύνει ακόμη περισσότερο το σερί του, ώστε να το φτάσει στο… 33άρι, βοηθώντας τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να επιτύχει τη δεύτερή του νίκη στη φετινή διοργάνωση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.