ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η μετάθεση του ντέρμπι φέρνει… τούμπα το πρόγραμμα

Το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και η ανάγκη νέων αλλαγών στο πρόγραμμα της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Η μετάθεση του ντέρμπι φέρνει... τούμπα το πρόγραμμα

Ο Παναθηναϊκός έμαθε την Τετάρτη ότι η αστυνομία αιτήθηκε τη μετάθεση του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την 28η Οκτωβρίου.

Πλέον, είναι πολύ πιθανή η αλλαγή ημερομηνίας του ντέρμπι για μία ημέρα μετά, στις 29 του μηνός. Ωστόσο, η συγκεκριμένη αλλαγή αναμένεται να… πέσει πάνω στις υπόλοιπες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Συγκεκριμένα, εάν ο Παναθηναϊκός παίξει στην Τούμπα στις 29 του μηνός, θα πρέπει επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου κόντρα στην Ιεράπετρα, το οποίο έχει οριστεί για την Τετάρτη, 31 Οκτώβρη.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το παιχνίδι Κυπέλλου δύσκολα θα μπορούσε να μετατεθεί κι αυτό με τη σειρά του για μία ημέρα μετά, καθώς εάν συμβεί αυτό, τότε το τριφύλλι θα έχει στη διάθεσή του μόλις δύο ημέρες πριν από τη σέντρα του ντέρμπι με την ΑΕΚ (Σάββατο 3/10).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.