ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έκπληξη: Μεταγραφή από το ΝΒΑ για τη Ζαλγκίρις! (pic)

Η Ζαλγκίρις Κάουνας νίκησε την Εφές και ανακοίνωσε... μεταγραφή!

Έκπληξη: Μεταγραφή από το ΝΒΑ για τη Ζαλγκίρις! (pic)

Λίγες ώρες μετά τη νίκη της επί της Εφές, η Ζαλγκίρις ανακοίνωσε μεταγραφή, προερχόμενη μάλιστα από το ΝΒΑ!

Η Ζαλγκίρις ανακοίνωσε προ ολίγου με κάθε επισημότητα την απόκτηση του νεαρού γκαρντ, Ντέρικ Ουόλτον Τζούνιορ, ο οποίος θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη γραμμή των κοντών, έπειτα από την προσθήκη του Βέστερμαν!

Ο Ουόλτον είναι 23 ετών και πέρσι αγωνίστηκε στους Μάτζικ και τους Χιτ, υπογράφοντας συμβόλαια, ενώ τη φετινή σεζόν δοκιμάστηκε στους Μπουλς, μένοντας ελεύθερος στις 12 Οκτωβρίου, κάτι που τον οδήγησε στο να έρθει στην Ευρώπη για τη Ζαλγκίρις.

ΣΟΚ στη Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ στη Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 3.887 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://twitter.com/bczalgiris/status/1052841306806837249

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.