ΚΛΕΙΣΙΜΟ
SUPER LEAGUE

Οριστικό: Τη Δευτέρα 29/10 το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί τελικά το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός στην Τούμπα.

Οριστικό: Τη Δευτέρα 29/10 το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αποδέχθηκε το αίτημα της αστυνομίας για μετάθεση του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου.

Έτσι, οριστικοποιήθηκε η μετάθεση της αναμέτρησης, παρά τις προσπάθειες της «πράσινης» ΠΑΕ, η οποία μέσω επιστολής προς τις εμπλεκόμενες πλευρές, εξέφρασε τις θέσεις της για τη μη αλλαγή της προκαθορισμένης ημερομηνίας διεξαγωγής του ματς της Τούμπας, το οποίο είχε οριστεί για τις 28/10.

Ο λόγος για τον οποίο οι «πράσινοι» εξέφρασαν την αντίθεσή τους αφορά την πλήρη μετατροπή του προγράμματος της ομάδας, ελέω της αναμέτρησης Κυπέλλου με την Ιεράπετρα. Παιχνίδι το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 31/10, δύο ημέρες μετά το ντέρμπι της Τούμπας, ενώ έπειτα, ακολουθεί νέο ντέρμπι, κόντρα στην ΑΕΚ, που έχει οριστεί για το Σάββατο!

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.440 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο προγραμματισμός των «πρασίνων» έρχεται… τούμπα, όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος αλλά και τα… παραλειπόμενα (κρατήσεις ξενοδοχείων αλλά και κυκλοφορία των εισιτηρίων) και γι’ αυτό, το τριφύλλι εξέφρασε την αντίθεσή του στην απόφαση μετάθεσης του παιχνιδιού της Θεσσαλονίκης.

Ο Βασιλειάδης αποφασίζει αναβολή και δεν επιλέγει ημερομηνία

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως ο Βασιλειάδης είναι αρμόδιος, εφόσον το αίτημα της αστυνομίας δεν γίνει δεκτό από τη Λίγκα, να αποφασίσει μονάχα για την αναβολή του ματς. Να πει, δηλαδή, πως για λόγους δημόσιας τάξης δεν μπορεί να γίνει το παιχνίδι την Κυριακή 28 Οκτωβρίου. Δεν είναι, ωστόσο, υπεύθυνος για το πότε θα γίνει το ματς, ούτε αρμόδιος να το αποφασίσει.

Από τη στιγμή που ο Βασιλειάδης υπογράψει την απόφαση αναβολής του ματς (αναμένεται να το κάνει σήμερα), τότε η Σούπερ Λίγκα είναι υπεύθυνη για το πότε θα το ορίσει. Μπορεί να το ορίσει την επόμενη μέρα (είναι το πιθανότερο), μπορεί και σε… ένα μήνα.

Ωστόσο, όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ματς θα γίνει τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στις 19:30 το απόγευμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.