ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφουν τρεις δανεικοί στον Παναθηναϊκό

Οι τρεις ποδοσφαιριστές που παραχωρήθηκαν στην Σπάρτη λύνουν τα συμβόλαιά τους και επιστρέφουν στον Παναθηναϊκό.

Επιστρέφουν τρεις δανεικοί στον Παναθηναϊκό

Τελειώνει η… θητεία των Χαντζάρα, Αγγελόπουλου και Οικονομόπουλου στη Σπάρτη, με την τριάδα να επιστρέφει στον Παναθηναϊκό. Οι τρεις ποδοσφαιριστές είχαν παραχωρηθεί για τη σεζόν 2018/19 ως δανεικοί στην ομάδα της Λακωνίας, η οποία συμμετέχει στην Football League, προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Ωστόσο, η παραμονή τους στη Σπάρτη λήγει συντομότερα του αναμενομένου, με την τριάδα να λύνει τα συμβόλαιά της την προσεχή Δευτέρα, επιστρέφοντας στον Παναθηναϊκό.

Καθοριστικό ρόλο για την αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση των τριών δανεικών έπαιξε η απομάκρυνση του Κριστόφ Βαζέχα από τον πάγκο της ομάδας, με τους Αγγελόπουλο, Οικονομόπουλο και Χαντζάρα να επιστρέφουν στο Κορωπί και να αναμένουν τα νεότερα από το τριφύλλι που πιθανότατα θα αναζητήσει νέα ομάδα για να τους παραχωρήσει.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.791 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.