ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανέτοιμος ο Κουρμπέλης για Πανιώνιο

Όλο το πρόγραμμα έβγαλε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος θα είναι κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Δώνη, για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Πανέτοιμος ο Κουρμπέλης για Πανιώνιο

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης  «έβγαλε» όλο το πρόγραμμα σήμερα ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα Μουνιέ και Στάικος.

Ο Γιώργος Δώνης έδωσε μεγάλο βάρος στην τακτική στην προτελευταία προπόνηση της ομάδας πριν την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κουρμπέλης συμμετείχε και στο οικογενειακό διπλό της ομάδας.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.773 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τελευταία προπόνηση θα γίνει αύριο το απόγευμα και αμέσως μετά η αποστολή για τον αγώνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.