ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου: «Προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για τη νίκη επί της Γκραν Κανάρια στο ΟΑΚΑ.

Παπαπέτρου: «Προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου:

«Έπρεπε να επιστρέψουμε και να παίξουμε καλύτερα μετά την ήττα στο Μόναχο. Πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε το καλύτερό μας. Ακόμα κι αν κερδίζουμε ή χάνουμε πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις. Προσπαθώ να βρω τα πατήματα και τον ρυθμό μου, αλλά και να βοηθάω την ομάδα να παίρνει νίκες.

Παίξαμε σκληρά. Όλοι μπήκαμε με ενέργεια και θέλαμε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Στο μεγαλύτερο διάστημα το κάναμε. Ο στόχος είναι να κρατάμε τα καλά διαστήματα και να παίζουμε όσο περισσότερο γίνεται καλό μπάσκετ. Είναι τα πρώτα διπλά παιχνίδια για φέτος. Δεν είναι τόσο εύκολο.

Όταν κερδίζεις, αλλά και όταν χάνεις πρέπει να το ξεχνάς. Μέσα σε μια μέρα δεν είναι εύκολο να αλλάξει η ψυχολογία, αλλά πρέπει να το κάνεις αυτό. Σίγουρα χρειαζόμουν μια καλή εμφάνιση. Δεν έγινε κάτι, συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά. Είμαι χρόνια εδώ, ο καθένας έχει μια άποψη. Εγώ δεν ακούω κανέναν και προσπαθώ να δουλεύω».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 219.643 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.