ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει να ανανεώσει δύο συμβόλαια ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε διαδικασία συζητήσεων με δύο ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να τους διατηρήσει στις τάξεις της ομάδας.

Θέλει να ανανεώσει δύο συμβόλαια ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κινηθεί σχετικά γρήγορα για να κλείσει ορισμένα ανοιχτά μέτωπα που αφορούν τα συμβόλαια δύο ποδοσφαιριστών του, ενόψει του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με τη «Livesport», το τριφύλλι αναμένεται να μπει σύντομα σε συζητήσεις με τους Ουσμάν Κουλιμπαλί και Δημήτρη Κολοβέτσιο, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το καλοκαίρι και από Γενάρη θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ως ελεύθεροι με ομάδα της αρεσκείας τους.

Ο Παναθηναϊκός πάντως θέλει να κρατήσει στις τάξεις του τους δύο ποδοσφαιριστές και γι’ αυτό θέτει τις περιπτώσεις τους σε προτεραιότητα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχοντας ως στόχο να προχωρήσει στην ανανέωση των Κουλιμπαλί – Κολοβέτσιου μέχρι τον Δεκέμβριο.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.351 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, οι «πράσινοι» αναμένεται να εξετάσουν και την παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας, προτείνοντας αναπροσαρμογή συμβολαίων σε παίκτες όπως οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.