ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απολαμβάνει την… πλευρά των νικητών ο Λάνγκφορντ

Η ατάκα του Κιθ Λάνγκφορντ μετά τη νίκη επί της Γκραν Κανάρια στο ΟΑΚΑ.

Απολαμβάνει την... πλευρά των νικητών ο Λάνγκφορντ

Ο Κιθ Λάνγκφορντ είχε για ακόμη μια φορά πρωταγωνιστικό ρόλο στην «πράσινη» επίθεση, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στη νίκη με 102-87 επί της Γκραν Κανάρια, χάρη στους 16 πόντους που σημείωσε.

Μετά το ματς, ο Λάνγκφορντ προέβη σε μια μίνι-εξομολόγηση, τονίζοντας ότι νιώθει καλά όταν παίρνει νίκες με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, καθώς με την προηγούμενη ομάδα που συμμετείχε στη διοργάνωση δεν βρισκόταν τις περισσότερες φορές από την πλευρά των νικητών.

«Την τελευταία φορά που αγωνίστηκα στην Euroleague, δεν ήμουν στη μεριά των νικητών πολλές φορές, οπότε με κάθε νίκη νιώθω καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.902 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έπειτα σημείωσε τα εξής:  «Κάθε φορά που μπορείς να απαντήσεις άμεσα με μία νίκη, ύστερα από ήττα, είναι πάντα θετικό. Στόχος μας αυτή την στιγμή είναι να συνεχίσουμε να είμαστε συνεπείς. Όσο το κάνουμε αυτό, τότε θα είμαστε καλά. Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμη, μόλις Οκτώβρης, αλλά απόψε κάναμε άλλο ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Είμαι χαρούμενος με τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.