ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πράσινο ρεκόρ – Ξεπέρασαν τις 9.000 οι πωλήσεις των διαρκείας!

Σπουδαίο ρεκόρ από τον κόσμο του Παναθηναϊκού που έσπασε το "φράγμα" των 9.000 εισιτηρίων διαρκείας στο μπάσκετ.

Πράσινο ρεκόρ - Ξεπέρασαν τις 9.000 οι πωλήσεις των διαρκείας!

Σπουδαίο ρεκόρ από τον κόσμο του Παναθηναϊκού που έσπασε το “φράγμα” των 9.000 εισιτηρίων διαρκείας στο μπάσκετ.

Οι φίλοι της ομάδας απέδειξαν για μια ακόμη φορά γιατί διαφέρουν σε όλα από οποιονδήποτε άλλον. Κάποτε, τη σεζόν 2009-10, είχαν κάνει ρεκόρ στα διαρκείας του ποδοσφαίρου, με πάνω από 30.000. Φέτος, έκαναν κάτι ανάλογο και με το μπάσκετ.

Οι πωλήσεις έκλεισαν με αριθμό πάνω από 9.000 και ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει να υπερηφανεύεται για ένα σπουδαίο ρεκόρ. Ποτέ ξανά στο παρελθόν ούτε το τριφύλλι, ούτε καμία ελληνική ομάδα, δεν είχαν διαθέσει τόσα πολλά διαρκείας. Είναι κάτι το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά, δείγμα της αγάπης των οπαδών των “πράσινων” για τον Σύλλογο και της εμπιστοσύνης τους στην ομάδα μπάσκετ.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 60.644 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καταλαβαίνει κανείς ότι το ΟΑΚΑ θα είναι ξανά μια καυτή έδρα φέτος. Με πάνω από 9.000 διαρκείας, το κλειστό θα έχει σε κάθε ματς της Ευρωλίγκας τουλάχιστον 12.000 φιλάθλους, γεγονός που μόνο θετικό είναι για τη συνέχεια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.