ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στίβος: Τα «πράσινα»… πολυβόλα!

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των αθλητών του Παναθηναϊκού στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ΣΙΣΜ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα σαν σήμερα το 1959.

Στίβος: Τα «πράσινα»… πολυβόλα!

Συγκεκριμένα ο Λεωνίδας  Κόρμαλης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο συμμετέχοντας στην ομάδα 4Χ400 με χρόνο 3.16.3.

Παράλληλα στην ίδια ομάδα συμμετείχε και ο αθλητής του «τριφυλλιού»  Γ. Τάντης όπου γιόρτασε τη δεύτερη θέση ενώ ο ίδιος αθλητής  κατέλαβε την 7η θέση στα 400μ με χρόνο 49.8.

Επιπλέον οι Λεωνίδας Κόρμαλης και Κώστας Λώλος κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 43.6 . Πολύ καλή ήταν και η παρουσία του Γ.Παππού που πήρε τη 4η θέση στο μήκος με 6.88 ενώ ο Συμεών Συμεωνίδης ήταν 5ος στο άλμα επί κοντώ με άλμα στα 3.90μ.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακόμα στη διοργάνωση ξεχώρισε και ο Αντώνης Τρίτσης όπου πήρε την 7η θέση στο ύψος με επίδοση 1.85 μ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...