ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χατζηγιοβάνης: «Στο τέλος θα εκπλαγούν όλοι με τον Παναθηναϊκό»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης τόνισε ότι η φετινή πορεία του Παναθηναϊκού μπορεί κάλλιστα να οδηγήσει αρκετούς στο να... μην πιστεύουν αυτά που θα δουν.

Χατζηγιοβάνης: «Στο τέλος θα εκπλαγούν όλοι με τον Παναθηναϊκό»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε στο «Εθνοσπόρ» για τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού, την αισθητή βελτίωσή του αλλά και για το εάν υπάρχει πίεση στην ομάδα.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είπε τα εξής στο «Εθνοσπόρ»:

Για την απόδοσή του: «Νιώθω φέτος ότι εξελίσσομαι. Αισθάνομαι πιο ώριμος και δυνατός στο γήπεδο και είμαι αποφασισμένος να κάνω το επόμενο βήμα ως ποδοσφαιριστής, για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πάει όσο το δυνατόν ψηλότερα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δούλεψα πολύ -και- μόνος μου αυτό το καλοκαίρι και αυτό μου έκανε καλό. Φέτος έχουμε τον κ.Δώνη, έναν πάρα πολύ καλό προπονητή που με βοηθάει και με στηρίζει πολύ. Με συμβουλεύει και του οφείλω πολλά για το καλό ξεκίνημα».

Για τον αν υπάρχει πίεση: «Όχι. Και ξέρετε κάτι; Αυτό είναι το καλό με τη φετινή ομάδα. Όλα τα παιδιά παίζουμε χωρίς άγχος, διαχειριζόμαστε καλά την πίεση που υπάρχει κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Προσωπικά δεν έχω κανένα άγχος για την ομάδα και την πορεία μας και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε το ίδιο μέχρι το φινάλε. Και πιστεύω ότι στο τέλος θα έχουμε κάνει κάτι που δεν θα το περιμένει κανείς. Θα εκπλαγούν όλοι».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 106.152 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...