ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πλησίασε τα 10.000 διαρκείας και… έγραψε ιστορία!

Το «κοντέρ» έγραψε 9.702 διαρκείας για τη σεζόν 2018/19, με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να καταρρίπτει ένα ιστορικό ρεκόρ, βάζοντας... πλώρη για πιο μεγάλα πράγματα από το επόμενο καλοκαίρι!

Πλησίασε τα 10.000 διαρκείας και… έγραψε ιστορία!

Η διάθεση των φετινών εισιτηρίων διαρκείας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έδειξαν εμπράκτως, για ακόμη μια φορά την αγάπη και τη στήριξή τους στο τμήμα που, μεταξύ δεκάδων τροπαίων και εκατοντάδων διακρίσεων, έχει ανέβει έξι φορές στην κορυφή της Ευρώπης.

Το «κοντέρ» για φέτος σταμάτησε στα 9.702 εισιτήρια διαρκείας. Αριθμός που αποτελεί ρεκόρ, το οποίο δύσκολα θα φτάσει κάποια άλλη ομάδα της Euroleague και μπορεί να ξεπεραστεί στο μέλλον μόνο από τον ίδιο τον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Πριν από 10 ημέρες, τα εισιτήρια «έπιασαν» τους περσινούς αριθμούς (7.500) και έπειτα τους ξεπέρασαν, φτάνοντας μια «ανάσα» από τον μεγάλο στόχο των 10.000.

Αινιγματική ανάρτηση Γιαννακόπουλου για Παπαγιάννη (Pic)
Αινιγματική ανάρτηση Γιαννακόπουλου για Παπαγιάννη (Pic) 41.920 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον, ο πήχης των προσδοκιών για τις επόμενες χρονιές, όσον αφορά τις κάρτες, έχει ανέβει, ωστόσο η ιστορία έχει αποδείξει ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού μπορεί κάλλιστα να τον ξεπεράσει στο μέλλον και να γράψει εκ νέου ιστορία!

ΣΧΟΛΙΑ