ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πλησίασε τα 10.000 διαρκείας και… έγραψε ιστορία!

Το «κοντέρ» έγραψε 9.702 διαρκείας για τη σεζόν 2018/19, με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να καταρρίπτει ένα ιστορικό ρεκόρ, βάζοντας... πλώρη για πιο μεγάλα πράγματα από το επόμενο καλοκαίρι!

Πλησίασε τα 10.000 διαρκείας και... έγραψε ιστορία!

Η διάθεση των φετινών εισιτηρίων διαρκείας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έδειξαν εμπράκτως, για ακόμη μια φορά την αγάπη και τη στήριξή τους στο τμήμα που, μεταξύ δεκάδων τροπαίων και εκατοντάδων διακρίσεων, έχει ανέβει έξι φορές στην κορυφή της Ευρώπης.

Το «κοντέρ» για φέτος σταμάτησε στα 9.702 εισιτήρια διαρκείας. Αριθμός που αποτελεί ρεκόρ, το οποίο δύσκολα θα φτάσει κάποια άλλη ομάδα της Euroleague και μπορεί να ξεπεραστεί στο μέλλον μόνο από τον ίδιο τον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Πριν από 10 ημέρες, τα εισιτήρια «έπιασαν» τους περσινούς αριθμούς (7.500) και έπειτα τους ξεπέρασαν, φτάνοντας μια «ανάσα» από τον μεγάλο στόχο των 10.000.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.666 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον, ο πήχης των προσδοκιών για τις επόμενες χρονιές, όσον αφορά τις κάρτες, έχει ανέβει, ωστόσο η ιστορία έχει αποδείξει ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού μπορεί κάλλιστα να τον ξεπεράσει στο μέλλον και να γράψει εκ νέου ιστορία!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...