Γεια σας!

Άλλη μια φορά μαζί σας, εδώ στο Panathinaikos24.gr, για να τα… πούμε λίγο πριν από την πρεμιέρα της φετινής σεζόν. Μια ημέρα που επιτέλους… έφτασε, γιατί ήταν κάτι που περιμέναμε όλες και δουλέψαμε πολύ σκληρά ούτως ώστε την Κυριακή να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερες και να ξεκινήσουμε τη φετινή μας πορεία όπως αρμόζει, με νίκη.

Η νέα σεζόν θα είναι απαιτητική από την αρχή, καθώς το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι στο πρωτάθλημα θα είναι ντέρμπι, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Εμείς από την πλευρά μας, όπως ανέφερα και προηγουμένως, έχουμε δουλέψει πολύ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ώστε να είμαστε όσο γίνεται πιο κοντά στο 100% των δυνατοτήτων μας και να μπούμε από την αρχή δυναμικά στο νέο πρωτάθλημα. Εξάλλου, στόχος μας δεν είναι άλλος από την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Πέρα από τη βαθμολογική σημασία που έχει ένα ντέρμπι όπως αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ, σημαντικό ρόλο παίζει και η καλή ψυχολογία. Όλη η ομάδα θέλει να δώσει τον καλύτερο εαυτό της και στο τέλος να πανηγυρίσουμε τη νίκη, ωστόσο μεγάλη υπόθεση αποτελεί και η στήριξη των οπαδών μας.

Από την πλευρά μου και μέσα από το βήμα που μου δίνεται, θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο μας στον Χολαργό, ώστε να βρεθεί στο πλευρό μας και να δημιουργήσει την εξαιρετική ατμόσφαιρα που όλες περιμένουμε.

Γι’ αυτό και σας περιμένουμε όλους δίπλα μας την Κυριακή (21/10, 16:45) στην Κυψέλη!