ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Οικονομίδου: «Πάμε για τη νίκη, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Η Μαρία Οικονομίδου γράφει στο Panathinaikos24.gr για το ντέρμπι της πρεμιέρας της Pre League (21/10) κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά και τη σημασία που έχει η στήριξη των οπαδών στην προσπάθεια της ομάδας για επιστροφή στην πρώτη κατηγορία.

Οικονομίδου: «Πάμε για τη νίκη, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Γεια σας!

Άλλη μια φορά μαζί σας, εδώ στο Panathinaikos24.gr, για να τα… πούμε λίγο πριν από την πρεμιέρα της φετινής σεζόν. Μια ημέρα που επιτέλους… έφτασε, γιατί ήταν κάτι που περιμέναμε όλες και δουλέψαμε πολύ σκληρά ούτως ώστε την Κυριακή να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερες και να ξεκινήσουμε τη φετινή μας πορεία όπως αρμόζει, με νίκη.

Η νέα σεζόν θα είναι απαιτητική από την αρχή, καθώς το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι στο πρωτάθλημα θα είναι ντέρμπι, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Εμείς από την πλευρά μας, όπως ανέφερα και προηγουμένως, έχουμε δουλέψει πολύ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ώστε να είμαστε όσο γίνεται πιο κοντά στο 100% των δυνατοτήτων μας και να μπούμε από την αρχή δυναμικά στο νέο πρωτάθλημα. Εξάλλου, στόχος μας δεν είναι άλλος από την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα »
Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα » 743 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέρα από τη βαθμολογική σημασία που έχει ένα ντέρμπι όπως αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ, σημαντικό ρόλο παίζει και η καλή ψυχολογία. Όλη η ομάδα θέλει να δώσει τον καλύτερο εαυτό της και στο τέλος να πανηγυρίσουμε τη νίκη, ωστόσο μεγάλη υπόθεση αποτελεί και η στήριξη των οπαδών μας.

Από την πλευρά μου και μέσα από το βήμα που μου δίνεται, θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο μας στον Χολαργό, ώστε να βρεθεί στο πλευρό μας και να δημιουργήσει την εξαιρετική ατμόσφαιρα που όλες περιμένουμε.

Γι’ αυτό και σας περιμένουμε όλους δίπλα μας την Κυριακή (21/10, 16:45) στην Κυψέλη!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...