ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα 9.702 «ευχαριστώ» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (pic)

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για τα εισιτήρια διαρκείας.

Τα 9.702 «ευχαριστώ» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (pic)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ευχαριστεί από καρδιάς τους φιλάθλους της για την συγκλονιστική και άνευ προηγουμένου ανταπόκρισή τους στις κάρτες διαρκείας της σεζόν 2018-19. Η διάθεση των διαρκείας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (19/10) και το… κοντέρ της αγάπης των φίλων του Παναθηναϊκού σταμάτησε στον αριθμό-ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα: 9.702!

Θέλοντας να βελτιώσει τις υπηρεσίες που παρέχει τους φιλάθλους της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, επένδυσε και εγκατέστησε στο ΟΑΚΑ νέα τουρνικέ, που σκοπό έχουν την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση όλων όσων έρχονται στο γήπεδο. Παράλληλα, εγκατέστησε και νέους readers, που επιτρέπουν στους φιλάθλους οι οποίοι έχουν αγοράσει ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr το εισιτήριό τους, να εισέρχονται στο κλειστό επιδεικνύοντας απλώς το σχετικό barcode από το κινητό τους τηλέφωνο!

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο δεδομένου πως απομακρύνει το ενδεχόμενο καθυστέρησης στις εισόδους των θυρών του ΟΑΚΑ. Είναι ακόμη μια ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προς τους φιλάθλους της με σκοπό να αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο γήπεδο.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 8.163 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...