ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας»

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα, ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την παρουσία του σήμερα.

Δώνης: «Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω ότι είναι μια σημαντική νίκη, καθώς όλα τα ματς είναι δύσκολα. Εμείς πάντα αντιμετωπίζουμε με σεβασμό τον αντίπαλο και ειδικά σήμερα είχαμε απέναντί μας τον Πανιώνιο, που είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα,

Ξεκινήσαμε καλά, με πίεση στον αντίπαλο, αλλά στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός μας. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο και περιμέναμε την ευκαιρία για να πάρουμε τη νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες μου.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.986 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι πολύ ευχάριστο να σε χειροκροτούν οι φίλαθλοι της ομάδας και θέλω ν’ ανταποδώσω την… αποθέωση. Μας στηρίζουν από την αρχή της χρονιάς και θέλουμε να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα για να τους ικανοποιήσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...