ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η κίνηση που έγινε… ματ σε δέκα λεπτά!

Η επιλογή του Γιώργου Δώνη στο Παναθηναϊκός - Πανιώνιος που άλλαξε τις ισορροπίες στο παιχνίδι.

Παναθηναϊκός: Η κίνηση που έγινε... ματ σε δέκα λεπτά!

Ο Παναθηναϊκός ήταν σαφώς ανώτερος του Πανιωνίου στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» είχαν αρκετές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ από νωρίς, αποβάλλοντας από το μυαλό τους το όποιο άγχος, με αποκορύφωμα εκείνη του έκτου λεπτού με το δοκάρι του Καμπετσή.

Ιδίως στο πρώτο μέρος, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται από νωρίς μπροστά στο σκορ, τόσο στο διάστημα που μπήκε… φορτσάτα (έως το 20ο λεπτό), όσο και στο τέλος του ημιχρόνου, με την εξαιρετική κίνηση του Μακέντα. Ωστόσο, το ματς παρέμενε χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δώνης αποφάσισε να κάνει την πρώτη του αλλαγή λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Στο 63ο λεπτό απέσυρε τον Αργύρη Καμπετσή, ο οποίος ήταν κινητικότατος αλλά επηρεασμένος από την ευκαιρία που έχασε, βάζοντας στη θέση του τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη. Κάπως έτσι, το 4-4-2 έγινε 4-2-3-1, κίνηση που έδωσε μεγαλύτερο πλάτος στο παιχνίδι του τριφυλλιού.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.059 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χρειάστηκαν δέκα λεπτά ώστε η είσοδος του Χατζηθεοδωρίδη να αποδειχθεί… χρυσή. Στο 73ο λεπτό, ο νεαρός ποδοσφαιριστής πήρε τη μπάλα εκτός περιοχής, έπειτα από κόρνερ και ζυγίζοντας το πόδι του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κότνικ, δίνοντας πολύτιμη νίκη στον Παναθηναϊκό. Με το δεύτερο επίσημο γκολ του με τα πράσινα, ο Χατζηθεοδωρίδης έλυσε τον… γρίφο στο ΟΑΚΑ και βοήθησε τα μέγιστα ώστε το τριφύλλι να επιστρέψει στις νίκες, πηγαίνοντας αήττητο στα ντέρμπι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...