ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Δεν φοβούνται, τολμούν και δικαιώνονται! (vids)

Τα σουτ εκτός περιοχής έχουν ιδιαίτερη θέση στο «μενού» του Παναθηναϊκού, με τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη να βάζει το όνομα του σε μια λίστα που υπήρχε κυρίως ο Μπουζούκης.

Δεν φοβούνται, τολμούν και δικαιώνονται! (vids)

Ο Γιώργος Δώνης έχει προσπαθήσει να βάλει τη «σφραγίδα» του όσον αφορά την επιθετική ανάπτυξη του Παναθηναϊκού. Συνήθως, οι «πράσινοι» προσπαθούν να επιτεθούν ορθολογικά, με τη μπάλα κάτω και αρκετή υπομονή ώστε να βρεθεί η κατάλληλη κίνηση, είτε από τους πλάγιους είτε από τον άξονα, για να δημιουργηθούν επικίνδυνες ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ.

Παράλληλα, στο «οπλοστάσιο» των «πρασίνων» υπάρχει και ο δεύτερος τρόπος, αυτός των σουτ από απόσταση. Τρόπος που για παράδειγμα απέδωσε με το «καλημέρα» στο πρωτάθλημα, όταν ο Γιάννης Μπουζούκης έδινε με το υπέροχο τελείωμά του τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη.

Όπως φαίνεται, ξέχωρα από τον Μπουζούκη, οι παίκτες του Δώνη δεν φοβούνται να δοκιμάσουν εναλλακτικές λύσεις για να απειλήσουν τους αντιπάλους, με τα σουτ να βρίσκονται και εκείνα στην… αγωνιστική διάταξη του Παναθηναϊκού. Κάπως έτσι δόθηκε και η λύση για το τριφύλλι στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Πανιώνιο. Η άμυνα των «κυανέρυθρων» μπορεί να μην τιμωρήθηκε από τον Καμπετσή και τον Μακέντα, αλλά βρήκε… τον δάσκαλό της στο πρόσωπο του Χατζηθεοδωρίδη.

Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού!
Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού! 856 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο 73ο λεπτό, ο νεαρός μπακ-χαφ υποδέχθηκε τη μπάλα εκτός περιοχής και με ωραίο αριστερό τελείωμα σκόραρε, έχοντας βοήθεια από τα σώματα των αμυντικών, καθώς η μπάλα κόντραρε τόσο-όσο για να.. επιβεβαιώσει το 1-0 και τη λύτρωση για τον Παναθηναϊκό. Με αυτόν τον τρόπο, ο Παναθηναϊκός πήρε το έκτο του «τρίποντο» στη φετινή σεζόν και για τρίτη φορά βρήκε τη λύση από προσπάθεια εκτός περιοχής, έπειτα από το γκολ του Μπουζούκη στην Ξάνθη και την προσπάθεια του ιδίου κόντρα στη Λαμία.

Η λίστα θα μπορούσε να περιλαμβάνει και το όνομα του Χατζηγιοβάνη, αλλά η τρομερή προσπάθειά του στο ματς με τον Λεβαδειακό κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι…

Τα εκτός περιοχής γκολ του Παναθηναϊκού

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.