ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μπάσκετ: Φουλ για τα προημιτελικά ο Παναθηναϊκός!

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού υποδέχεται απόψε την Πυλαία στο «Παύλος Γιαννακόπουλος», με στόχο τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μπάσκετ: Φουλ για τα προημιτελικά ο Παναθηναϊκός!

Την ξέφρενη πορεία της στο Κύπελλο Ελλάδος θέλει να συνεχίσει σήμερα η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινες» του Γιώργου Καντζιλιέρη υποδέχονται την ομάδα της Πυλαίας στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» (13:30) και έχουν ως στόχο τη νίκη και την συνέχιση της πορείας τους στον θεσμό, μέσω της πρόκρισης στην προημιτελική φάση.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού έχει ενισχυθεί αρκετά το καλοκαίρι, όμως το τριφύλλι με ορμή από τις τρεις σερί νίκες και με τον κόσμο στο πλευρό του, ευελπιστεί να κάνει ακόμη ένα βήμα προς τα εμπρός και να προχωρήσει στον θεσμό.

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 403 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...