ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ο λόγος που δεν έχει βάλει ακόμη χρήματα στον Παναθηναϊκό ο Παϊρότζ»

Δημοσίευμα από το Βέλγιο αναφέρει τον λόγο για τον οποίο ο Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ έχει καθυστερήσει την εισροή χρημάτων στον Παναθηναϊκό.

«Ο λόγος που δεν έχει βάλει ακόμη χρήματα στον Παναθηναϊκό ο Παϊρότζ»

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τις τελευταίες εβδομάδες τον Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ, ο οποίος έχει δεσμευθεί να βάλει τα πρώτα χρήματα στο ταμείο της ΠΑΕ, κάτι που δεν έχει συμβεί ως τώρα.

Το δημοσίευμα της LiveSport αναφέρει ότι ο Ταϊλανδός έχει επικοινωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο για το θέμα, τονίζοντας ότι η καθυστέρηση οφείλεται σε τραπεζικά θέματα, με τους Βέλγους να δίνουν νέα διάσταση στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την «Derniere Heure», η καθυστέρηση από πλευράς Παϊρότζ οφείλεται στη… Μουσκρόν. Οι Βέλγοι τονίζουν ότι ο Ταϊλανδός αναμένει κεφάλαιο από την πώληση της Μουσκρόν, ώστε να το εναποθέσει απευθείας στον Παναθηναϊκό.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.710 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο βελγικό δημοσίευμα φιλοξενούνται δηλώσεις του προέδρου της Μουσκρόν, Πατρίκ Ντε Κλερκ, ο οποίος αναφέρει ότι ο Ταϊλανδός είναι κοντά σε συμφωνία με εταιρεία από τη Λατινική Αμερική για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας και τη μετατροπή της σε ανώνυμη εταιρεία.

Μάλιστα, ο Ντε Κλερκ αναφέρει ότι η συμφωνία θα κλείσει την ερχόμενη εβδομάδα, ώστε ο Ταϊλανδός να μπορέσει στη συνέχεια να επενδύσει τα χρήματα στον Παναθηναϊκό, καθώς η συναλλαγή με το τριφύλλι απαιτεί περισσότερα κεφάλαια, διότι o Παναθηναϊκός είναι σαφώς μεγαλύτερο μέγεθος οικονομικά από τη Μουσκρόν, όπως τονίζει η Derniere Heure.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...