Ποδόσφαιρο

«Ο λόγος που δεν έχει βάλει ακόμη χρήματα στον Παναθηναϊκό ο Παϊρότζ»

Δημοσίευμα από το Βέλγιο αναφέρει τον λόγο για τον οποίο ο Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ έχει καθυστερήσει την εισροή χρημάτων στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τις τελευταίες εβδομάδες τον Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ, ο οποίος έχει δεσμευθεί να βάλει τα πρώτα χρήματα στο ταμείο της ΠΑΕ, κάτι που δεν έχει συμβεί ως τώρα.

Το δημοσίευμα της LiveSport αναφέρει ότι ο Ταϊλανδός έχει επικοινωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο για το θέμα, τονίζοντας ότι η καθυστέρηση οφείλεται σε τραπεζικά θέματα, με τους Βέλγους να δίνουν νέα διάσταση στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την «Derniere Heure», η καθυστέρηση από πλευράς Παϊρότζ οφείλεται στη… Μουσκρόν. Οι Βέλγοι τονίζουν ότι ο Ταϊλανδός αναμένει κεφάλαιο από την πώληση της Μουσκρόν, ώστε να το εναποθέσει απευθείας στον Παναθηναϊκό.

Στο βελγικό δημοσίευμα φιλοξενούνται δηλώσεις του προέδρου της Μουσκρόν, Πατρίκ Ντε Κλερκ, ο οποίος αναφέρει ότι ο Ταϊλανδός είναι κοντά σε συμφωνία με εταιρεία από τη Λατινική Αμερική για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας και τη μετατροπή της σε ανώνυμη εταιρεία.

Μάλιστα, ο Ντε Κλερκ αναφέρει ότι η συμφωνία θα κλείσει την ερχόμενη εβδομάδα, ώστε ο Ταϊλανδός να μπορέσει στη συνέχεια να επενδύσει τα χρήματα στον Παναθηναϊκό, καθώς η συναλλαγή με το τριφύλλι απαιτεί περισσότερα κεφάλαια, διότι o Παναθηναϊκός είναι σαφώς μεγαλύτερο μέγεθος οικονομικά από τη Μουσκρόν, όπως τονίζει η Derniere Heure.

Exit mobile version