ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οι αριθμοί του Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Λαύριο

Το αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Λαύριο.

Οι αριθμοί του Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Λαύριο

Οι μνήμες από το παιχνίδι που έγινε στις 22 Ιανουαρίου δεν έχουν σβήσει. Δεν είναι άλλωστε πολλές οι περιπτώσεις παιχνιδιών στο ΟΑΚΑ τα τελευταία χρόνια, πέραν των ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στα οποία ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αντιμετώπισε τόσο σθεναρή αντίσταση. Οι πρωταθλητές περιμένουν αύριο (21/10, 17:30) το Λαύριο Aegean Cargo το οποίο νίκησαν στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι μετά από δύο παρατάσεις και με σκορ 120-118 (Παππάς 24, Καλάθης 21π, 10ασ. – Μουρ 30, Μέιερ 17).

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μετράει συνολικά έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα στην ομάδα της Λαυρεωτικής. Πριν το περσινό παιχνίδι, είχε νικήσει στο ΟΑΚΑ με 94-56 το 2015-16 (Ουίλιαμς 17, Παπαγιάννης 16 – Μπολντς 19, Γιανγκ 16) και 85-64 το 2016-17 (Μπουρούσης 20, Καλάθης 14 – Πάντερ και Έβανς 12).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ

ΣΕΡΙ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ “τρέχει” σερί 41 εντός έδρας νικών στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος. Η τελευταία ήττα του ήταν εκείνη της 24ης αγωνιστικής του 2014-15 από τον Ολυμπιακό (66-77).

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.990 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νικ Καλάθης έχει φτάσει 17 συνεχόμενα παιχνίδια Πρωταθλήματος με τουλάχιστον μία ασίστ και ένα κλέψιμο.

ΠΡΩΤΙΕΣ

Οι δύο πόιντ γκαρντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μοιράζονται τις δύο πρώτες θέσεις της κατηγορίας των ασίστ μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ο Νικ Καλάθης έχει 15 και ο Λούκας Λεκαβίτσιους 12.

Ο Στεφάν Λάσμε είναι ο κορυφαίος μπλοκέρ της Betshop Basket League ως τώρα με πέντε κοψίματα.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει την καλύτερη επίθεση (88,5) και την καλύτερη άμυνα (67,5) μετά τις δύο πρώτες “στροφές” του Πρωταθλήματος.

ΡΕΚΟΡ

Με μία εύστοχη βολή ο Νίκος Παππάς θα γίνει ο 14ος στην ιστορία των “πράσινων” στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, που θα φτάσει τις 300.

Τρία αμυντικά ριμπάουντ μακριά από τα 200 με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είναι ο Ίαν Βουγιούκας.

Τέσσερις πόντους μακριά από τους 200 στην κατηγορία είναι ο Ντίνος Μήτογλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...