ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με σπασμένα τα… φρένα στα προημιτελικά τα κορίτσια του Παναθηναϊκού!

Τα κορίτσια του μπάσκετ του Παναθηναϊκού πήραν τη νίκη με 82-68 επί της Πυλαίας, περνώντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Με σπασμένα τα... φρένα στα προημιτελικά τα κορίτσια του Παναθηναϊκού!

Με το πόδι… πατημένο στο γκάζι τα κορίτσια του Παναθηναϊκού πήραν ακόμα μία νίκη στο Κύπελλο Ελλάδος. Τα «φίνα κορίτσια» μπροστά σε σχεδόν 1000 οπαδούς τους έκαναν το  4 στα 4 και έτσι προκρίθηκαν στην φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου.

Τα κορίτσια του Γιώργου Καντζιλιέρη, με την βοήθεια του κόσμου, πήραν στην αρχή του αγώνα προβάδισμα με 16-4 επί της Πυλαίας.  Οι φιλοξενούμενες όμως αντέδρασαν και έριξαν γρήγορα τη διαφορά στους 6 πόντους 27-21.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο τα πράσινα κορίτσια προηγήθηκαν 43-27, φτάνοντας την διαφορά στο +16. Στο σημείο εκείνο όμως έπεσε η απόδοση της ομάδας και έτσι η Πυλαία μείωσε σε 44-38 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα κορίτσια της Πυλαίας ξεκίνησαν δυναμικά και προηγήθηκαν με 44-45 στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Από το σημείο αυτό και μετά οι «πράσινες» ξύπνησαν και πήραν και πάλι τα ηνία του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν πάτησε γκάζι και προηγήθηκε με 58-51 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη.

Τελικά οι «πράσινες» επικράτησαν με 82-68 και πήραν την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, όπου αναμένεται να αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Κρόνος Αγίου Δημητρίου-ΑΣ Αστέρας Ιπποδρομίου, με φόντο την επιστροφή στο Final-4.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...