ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Έχασε από τον ανώτερο ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός!

Η ομάδα βόλεϊ των Γυναικών του Παναθηναϊκού ηττήθηκε με 0-3 στο κλειστό του Χολαργού από τον καλύτερο ΠΑΟΚ και έμεινε μία νίκη πίσω από νωρίς στο πρωτάθλημα της Α2.

Έχασε από τον ανώτερο ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ στην 1η αγωνιστική της Pre – League. Οι «πράσινες» αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα στην υποδοχή και σε συνδυασμό με τα πολλά λάθη γνώρισαν την ήττα με 0-3 στο κλειστό του Χολαργού.

Στο πρώτο σετ οι «πράσινες» μπήκαν καλά και το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο. Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι μέχρι το 9-9 το παιχνίδι είχε αρκετές ισοπαλίες. Την διαφορά στο σημείο εκείνο έκανε η Πλουμή, η οποία το 9-9 το έκανε 19-9, διαλύοντας την υποδοχή των πρασίνων. Τελικά το πρώτο σετ ολοκληρώθηκε με την ομάδα του ΠΑΟΚ να επικρατεί με 25-16.

Στο δεύτερο σετ το σκηνικό ήταν εντελώς διαφορετικό με τα κορίτσια του Καμπερίδη να προηγούνται με 5-1 και στη συνέχεια με 8-2. Ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια του σετ προηγήθηκαν με 16-12, αλλά στο σημείο εκείνο έχασαν τον έλεγχο του σετ με τον ΠΑΟΚ να κάνει ένα γρήγορο 4-0 και να φέρνει το παιχνίδι στην ισοπαλία. Στη συνέχεια το σετ αυτό ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με τις φιλοξενούμενες να το παίρνουν στις λεπτομέρειες με 25-27.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.152 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τρίτο και εν τέλει τελευταίο σετ του αγώνα οι «πράσινες» προσπάθησαν αρκετά αλλά το έχασαν με 20-25 και έτσι γνώρισαν την ήττα με 0-3.

 Τα σετ: 0-3 (16-25, 25-27, 20-25)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...