ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ: «Βελτιώνεται συνεχώς ο Μήτογλου – Ήμασταν σοβαροί»

Ο Τσάβι Πασκουάλ, αφού μίλησε για την σοβαρή εμφάνιση της ομάδας του, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Ντίνο Μήτογλου.

Πασκουάλ: «Βελτιώνεται συνεχώς ο Μήτογλου - Ήμασταν σοβαροί»

Ο Τσάβι Πασκουάλ στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες αντιμετώπισαν σοβαρά το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Τελειώσαμε μία εβδομάδα με τέσσερα παιχνίδια παίρνοντας μία ακόμα νίκη. Αντιμετωπίσαμε σοβαρά το παιχνίδι. Δεν υπάρχει κάτι που έκαναν λάθος οι παίκτες μου. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Λαύριο και τον προπονητή του»

Σε ερώτηση για τον Ντίνο Μήτογλου και τη γενικότερη εικόνα του, σχολίασε: «Πέρσι δούλεψε πολύ κι αυτός κι εμείς για να τον βοηθήσουμε να προχωρήσει. Τα έκανε όλα τέλεια για να είναι προετοιμασμένος για τη νέα σεζόν. Μας βοηθάει κάθε μέρα και περισσότερο, είναι παίκτης που εξελίσσεται, σίγουρα κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν θα δυσκολευτεί. Αλλά με τη νοοτροπία του θα δούμε ποιο θα είναι το ταβάνι του γιατί συνεχώς βελτιώνει τα στοιχεία του».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 11.015 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.