ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν και ετοιμάζονται για Θεσσαλονίκη

Επανέρχεται στην κανονικότητα ο Παναθηναϊκός, όσον αφορά το... ιατρικό δελτίο της ομάδας. Ποιοι αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Δώνη για το ντέρμπι της Δευτέρας.

Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν και ετοιμάζονται για Θεσσαλονίκη

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φτάσει στα ντέρμπι έχοντας τις ελάχιστες δυνατές απώλειες, πραγματοποιώντας αξιοσημείωτη πορεία με έξι νίκες και μία ισοπαλία. Η πορεία αυτή δεν έγινε δίχως απώλειες κατά τη… διαδρομή, καθώς υπήρξαν αρκετές απουσίες κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Σιγά-σιγά, το «απουσιολόγιο» του Δώνη αδειάζει και ο Έλληνας τεχνικός θα έχει, από εδώ και στο εξής και αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Δευτέρας, περισσότερες λύσεις στο ρόστερ του.

Οι Ματίας Γιόχανσον και Εργκούς Κάτσε έχουν επιστρέψει από την περασμένη εβδομάδα στις προπονήσεις, αλλά αποφασίστηκε να μείνουν εκτός με τον Πανιώνιο για να προφυλαχθούν και να ανεβάσουν στο 100% το επίπεδο ετοιμότητάς τους ενόψει ΠΑΟΚ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 29.686 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ίδιο ισχύει για τους Μουνιέ και Στάικο, οι οποίοι θα ακολουθήσουν το πλήρες πρόγραμμα προπόνησης κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θέτοντας και εκείνοι υποψηφιότητα για το παιχνίδι της 29ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.