ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒΟΛΕΪ

Πρεμιέρα με ντέρμπι στην Κυψέλη

Με «αιώνιο» ντέρμπι (17:30) θα αρχίσει η πορεία της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα.

Πρεμιέρα με ντέρμπι στην Κυψέλη

Ντέρμπι από την πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκού στο νέο πρωτάθλημα της Volley League.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου υποδέχεται σήμερα (17:30, ΕΡΤ) στην Κυψέλη τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, λόγω αλλαγών στο πρόγραμμα της Volley League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο αποψινό ματς θα τηρηθούν αυστηρά μέτρα ασφαλείας, με το παιχνίδι να τελεί υπό καθεστώς «ειδικής διαχείρισης». Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Παναθηναϊκός είναι πανέτοιμος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του στο ντέρμπι και να μπει νικηφόρα στη μεταβατική αυτή σεζόν.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, δήλωσε τα εξής για το σημερινό ματς: «Είναι ένα καινούριο ξεκίνημα για εμάς και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Είναι το πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι αυτό με τον Ολυμπιακό και θέλουμε να δείξουμε μια καλή εικόνα. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι να μπούμε στο πρωτάθλημα και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.