ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τι ισχύει για τη μεταγραφή Χατζηθεοδωρίδη

Ο Παναθηναϊκός θέλησε να αποσαφηνίσει τα δεδομένα για τη μεταγραφή του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη.

Παναθηναϊκός: Τι ισχύει για τη μεταγραφή Χατζηθεοδωρίδη

Το καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον νεαρό Έλληνα μπακ-χαφ, Ηλία Χατζηθεοδωρίδη από την Μπρέντφορντ, με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή να κάνει εξαιρετική πορεία ως τώρα με το τριφύλλι, σκοράροντας δύο φορές σε πέντε αναμετρήσεις με την πράσινη φανέλα.

Ο Χατζηθεοδωρίδης ήταν μάλιστα ο ήρωας του «τριφυλλιού» στο Σαββατιάτικο ματς με τον Πανιώνιο, δίνοντας με το γκολ του τη νίκη στην ομάδα του Δώνη (72′). Τα επόμενα εικοσιτετράωρα, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα σχετικά με τον τρόπο που οι «πράσινοι» απέκτησαν το περασμένο καλοκαίρι τον 20χρονο ποδοσφαιριστή από την Κατερίνη.

Στον Παναθηναϊκό θέλησαν να διευκρινίσουν ορισμένα πράγματα για τη μεταγραφή του Χατζηθεοδωρίδη, τονίζοντας ότι ο ποδοσφαιριστής δεν αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη Μπρέντφορντ, αλλά υπήρξε συμφωνία για μεταγραφή με τοποθέτηση ποσοστού μεταπώλησης από πλευράς αγγλικού συλλόγου, ενώ παράλληλα, δεν υπήρξε ουδεμία εμπλοκή του Νίκου Λυράκη στην υπόθεση, αντίθετα με τα όσα γράφτηκαν.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 89.753 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...