ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Τήρησε τα συμφωνηθέντα με τα εισιτήρια ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός τήρησε κατά γράμμα τα όσα είχαν συμφωνηθεί για τα εισιτήρια του ντέρμπι, απαγορεύοντας την είσοδο σε περίπου 100 οπαδούς του.

Τήρησε τα συμφωνηθέντα με τα εισιτήρια ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δεν επέτρεψε την είσοδο σε 100 οπαδούς στο κλειστό της Κυψέλης, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, τηρώντας τα συμφωνηθέντα όσον αφορά τα εισιτήρια που δόθηκαν για το μεγάλο παιχνίδι της Volley League.

Υπενθυμίζουμε ότι το ντέρμπι διεξάγεται παρουσία νεαρών αθλητών με τους συνοδούς τους, έπειτα από απόφαση που είχε παρθεί από την ΕΟΠΕ. Για τον λόγο αυτόν, οι «πράσινοι» δεν επέτρεψαν την είσοδο 100 οπαδών τους, οι οποίοι δεν ήταν στην σχετική λίστα εισόδου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.