ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήνυμα… παραμονής από Πασκουάλ

O Tσάβι Πασκουάλ ευχήθηκε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, αφού έκανε τον απολογισμό της διετίας του στην ομάδα.

Μήνυμα… παραμονής από Πασκουάλ

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τη συνεργασία του με την LG και ο Τσάβι Πασκουάλ, που έστειλε σαφές μήνυμα πως επιθυμεί να παραμείνει για στον πάγκο, με αφορμή τη σημερινή συμπλήρωση δύο ετών στην τεχνική ηγεσία των «πράσινων».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και μακάρι να γιορτάσω και άλλα ανάλογα γενέθλια στο μέλλον στην Αθήνα. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο οπότε είναι δύσκολο να πούμε τι μπορεί να συμβεί σε έναν χρόνο. Όμως θα ήθελα να γιορτάσω ανάλογες στιγμές στην Αθήνα, όπως τη σημερινή», τόνισε ο Καταλανός τεχνικός.

«Θυμάμαι σαν σήμερα πήρα το αεροπλάνο από την Βαρκελώνη για να έρθω στην Αθήνα έχοντας πολλά συναισθήματα μέσα μου. Σίγουρα δεν ήταν εύκολο για μένα να αφήσω την πατρίδα μου για πρώτη φορά στη ζωή μου και να ξεκινήσω μια νέα ζωή. Όμως τώρα που μιλάμε δεν θα άλλαζα τίποτα για αυτά τα δύο χρόνια!», πρόσθεσε.

Απάντηση Γιαννακόπουλου: «Όπως τρέξατε στην Α2 να σωθείτε, έτσι πάλι θα κλαίτε»! (vid)
Απάντηση Γιαννακόπουλου: «Όπως τρέξατε στην Α2 να σωθείτε, έτσι πάλι θα κλαίτε»! (vid) 5.630 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για την πιο δύσκολη στιγμή που βίωσε;

«Δύσκολη είναι πάντα η μέρα μετά από μια ήττα. Για μένα ίσως να ήταν όταν χάσαμε από την ΑΕΚ για το Κύπελλο. Όλοι περίμεναν να νικήσουμε και από τη στιγμή που δεν πήγαμε στον τελικό για μένα ήταν κάτι το πολύ δύσκολο. Σε γενικές γραμμές ωστόσο έχω περισσότερες καλές στιγμές να σκεφτώ απ’ ότι άσχημες αυτά τα δύο χρόνια».

Ποια ήταν η καλύτερη στιγμή του;

«Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: Όταν πήραμε το πρώτο πρωτάθλημα μέσα στο ΣΕΦ και ειδικά όταν επιστρέψαμε στο ΟΑΚΑ. Ούτε που μπορούσα να καταλάβω πόσα μηχανάκια μας συνόδευαν και πόσος κόσμος μας περίμενε. Ήταν απίστευτο αυτό που συνέβη. 30.000 κόσμος να είναι στο ΟΑΚΑ για να πανηγυρίσει μαζί μας. Σίγουρα θα μου μείνει αξέχαστο. Όλες οι σκέψεις που έκανα πριν έρθω εδώ, εξαλείφθηκαν μπροστά σε αυτό που ζήσαμε. Πραγματικά απίστευτο».

loading...