ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος: «Να σταθούμε στο ότι παίξαμε καλά»

Με ιδιαίτερη ωριμότητα που δεν την βρίσκει κανείς συχνά στην ηλικία του, ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος επεσήμανε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να σταθούν στο γεγονός ότι κόντραραν στα ίσια τον Ολυμπιακό.

Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος: «Να σταθούμε στο ότι παίξαμε καλά»

Ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος μίλησε για τη σημερινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού ενώ επισήμανε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να σταθούν στην τρομερή εμφάνιση τους.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:

«Πιστεύω ότι δεν πρέπει να δώσουμε σημασία στον πόντο που ίσως ήταν άσος του Ράπτη, άλλα να σταθούμε στην εμφάνιση μας. Είμαστε μία καλά χτισμένη ομάδα. Δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση. Χαιρόμαστε όλοι που είμαστε μέλη του Παναθηναϊκού. Το σημαντικό είναι ότι μπορούμε να παίξουμε ίσο προς ίσο κάθε αντίπαλο στο πρωτάθλημα.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.