ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός παραδέχεται την κλοπή: «Να ξαναγίνει το παιχνίδι»

Παραδέχονται τη διαιτητική σφαγή του Ολυμπιακού οι Πειραιώτες που ζητούν να ξαναγίνει το παιχνίδι και επιτίθενται στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός παραδέχεται την κλοπή: «Να ξαναγίνει το παιχνίδι» | panathinaikos24.gr

Παραδέχονται τη διαιτητική σφαγή του Ολυμπιακού οι Πειραιώτες που ζητούν να ξαναγίνει το παιχνίδι και επιτίθενται στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Το πιθανότερο, βέβαια, είναι οι ερυθρόλευκοι να τα λένε αυτά εκ του ασφαλούς, μια και είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο να υπάρξει επανάληψη του αγώνα.

Η ανακοίνωση

Παρακολουθήσαμε την πρωτοφανή αντίδραση του νέου προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο., η οποία συνοδεύτηκε με τις σχετικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είδαμε και σε επανάληψη την επίμαχη φάση του διαιτητικού λάθος, η οποία είναι και η μοναδική σε όλο το παιχνίδι στην οποία ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός, ξεκάθαρα λόγω της πολλαπλής διαγράμμισης του γηπέδου που οδήγησε σε διαιτητικό λάθος.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. δηλώνει επίσημα προς την Ε.Ο.Π.Ε., Ε.Σ.Α.Π. και κάθε αρμόδια αρχή ότι επιθυμεί να επαναληφθεί το παιχνίδι, για να αποκατασταθεί το αίσθημα της δικαιοσύνης.

Ο Ολυμπιακός είναι ο αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ και δεν χρειάζεται καμία εύνοια ακόμη και μη θελημένη, από καμία πλευρά.

ΥΓ1. Ευχόμαστε ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού να δείξει βέβαια, την ίδια ευαισθησία σε όλα τα αθλήματα στα οποία διοικεί.

ΥΓ2. Για αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης η επιθυμία μας είναι ξεκάθαρη και δεν αποτελεί ειρωνεία. Προς την κατεύθυνση αυτή θα συνδράμουμε, σε οτιδήποτε χρειαστεί ο Παναθηναϊκός, ούτως ώστε να διεξαχθεί εκ νέου ο αγώνας και μάλιστα με κόσμο. Βασική προϋπόθεση ωστόσο αποτελεί η τέλεση του αγώνα σε γήπεδο με τάραφλεξ, ακόμα και στην Κυψέλη, ώστε να μην μπορούν να επαναληφθούν τα ίδια λάθη.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close