ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ολυμπιακός: «Να παιχτεί ξανά το ματς από το 13-11»

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε νέα ανακοίνωση για το ντέρμπι του βόλεϊ.

Ολυμπιακός: «Να παιχτεί ξανά το ματς από το 13-11»

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε συμπληρωματική ανακοίνωση, τονίζοντας ότι αποδέχεται το αίτημα του Παναθηναϊκού για επανάληψη του ματς από το 13-11 στο τάι μπρέικ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης μας και επειδή ο Ολυμπιακός τηρεί αυτά που λέει και δεν τα αλλάζει κάθε ώρα, όπως είπαμε θα συνδράμουμε, σε οτιδήποτε χρειαστεί ο Παναθηναϊκός, ούτως ώστε να διεξαχθεί εκ νέου ο αγώνας. Αφού επιθυμία του Παναθηναϊκού είναι να παιχτεί το παιχνίδι από το 13-11 και με τον ίδιο ακριβώς κόσμο στο γήπεδο, δεχόμαστε να γίνει έτσι ακριβώς όπως προτείνει.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.044 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΥΓ. Η ομοσπονδία δανείζει τάραφλεξ εκεί που κάνει προπονήσεις η Εθνική ομάδα και στις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...