ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Μύθοι και αλήθειες για το περίφημο… σερί

Που αρχίζει ο... μύθος και η «αφηρημάδα» στο περίφημο σερί που έχει χτίσει ο Ολυμπιακός κατά του Παναθηναϊκού.

Μύθοι και αλήθειες για το περίφημο... σερί

Ο επόπτης Στέλιος Γεωργιάδης είδε… άουτ τον άσο του Ράπτη στο τάι μπρέικ και ο Ολυμπιακός πήρε… χείρα βοηθείας η οποία του επέτρεψε να πάρει το πέμπτο και καθοριστικό σετ στο ντέρμπι της Κυψέλης.

Αμέσως μετά, αρκετοί άνθρωποι ερυθρόλευκων αισθημάτων άρχισαν να προσθέτουν ακόμη μια νίκη στο σερί που «τρέχει» ο Ολυμπιακός κατά του Παναθηναϊκού στα αθλήματα του Ερασιτέχνη. Βέβαια, η αλήθεια βρίσκεται αλλού.

Το νικηφόρο σερί που προσμετράται με, αρκετή γραφικότητα η αλήθεια είναι, από πολλούς, έχει ορισμένες… τρύπες, διότι πολύ απλά, ουδείς αναφέρεται στο ντέρμπι του μπάσκετ γυναικών το 2016, όταν και ο Ολυμπιακός μηδενίστηκε, αλλά και το επίσημο παιχνίδι στο πινγκ πονγκ το 2017.

Μάλλον τα δύο προαναφερθέντα παραδείγματα αποτελούν… λεπτομέρειες που χαλούν την «ωραία ιστορία» που ορισμένοι έχουν πλάσει, μετρώντας… λανθασμένα τις επιτυχίες απέναντι σε ένα τμήμα που για τρεις σεζόν προσπαθούσε να σταθεί όρθιο και πολλές φορές αναγκάστηκε να χρησιμοποιεί εφήβους και νεάνιδες, τελώντας υπό διοίκηση πρωτοδικείου…

Όμως κάποιοι συνεχίζουν να ζουν στη δική τους πραγματικότητα, λησμονώντας τα γεγονότα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE