ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ακόμα να φανούν τα χρήματα για Μπεργκ

Ο Παναθηναϊκός είναι στο... περίμενε για την δόση της Αλ Αΐν, αναφορικά με τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ.

Ακόμα να φανούν τα χρήματα για Μπεργκ

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ακόμη σε αναμονή για την δόση των 700.000 ευρώ από πλευράς Αλ Αΐν για τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ από το καλοκαίρι του 2017.

Οι «πράσινοι» περιμένουν αυτά τα χρήματα, βάσει των συμφωνηθέντων, όμως δεν έχουν δει σοβαρή κινητικότητα από την πλευρά των Αράβων, κάτι που φέρεται ότι θα τους οδηγήσει στη λύση της FIFA.

Όπως φαίνεται, η λύση της προσφυγής στη FIFA θα αποτελέσει ένα μέτρο πίεσης προς την Αλ Αΐν, ωστόσο δεν παύει να αποτελεί μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 85.673 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.