ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Εκτός έδρας νίκες για Παίδες και Έφηβους

Οι ακαδημίες του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ έκαναν το δύο στα δύο.

Παναθηναϊκός: Εκτός έδρας νίκες για Παίδες και Έφηβους

Οι ακαδημίες του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ έκαναν το δύο στα δύο χτες, καθώς οι έφηβοι και οι Παίδες του «τριφυλλιού» πέρασαν εύκολα τις δοκιμασίες που είχαν.

Συγκεκριμένα οι Παίδες του «τριφυλλιού» επικράτησαν εκτός έδρας του ΓΑΟ Κουκουβάουνων με 56-75 για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν: 17-22, 29-39, 46-61 και 56-75.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.005 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ότι αφορά τους έφηβους πέρασαν με το εμφατικό 57-107 από την έδρα του Πανερυθραϊκού για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ και τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν: 14-27, 26-50, 42-90 και 57-107.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...