ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο διαιτητής του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Ο Δανός Γιανς Μάαε θα είναι ο διαιτητής του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, τη Δευτέρα στην Τούμπα.

Ο διαιτητής του ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Ο Δανός Γιανς Μάαε θα είναι ο διαιτητής του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, τη Δευτέρα στην Τούμπα.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Χάινε Σόρενσεν και Γιέσπερ Νταλ, ενώ τον ρόλο του παρατηρητή στο μεγάλο ματς της 8ης αγωνιστικής θα έχει ο Αλέξανδρος Τσαμούρης.

Θυμίζουμε ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στις 21:30.

«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της
«Ζήτησα λίγο ντίζελ και δεν μου έδωσαν ούτε νερό»: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού που δεν συγχώρησε ποτέ τη διοίκηση για την «τσιγκουνιά» της 58.737 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...