ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, για το βόλεϊ Ανδρών.

Τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» καλ0ύνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ΑΕΚ, σε εκτός έδρας αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί εκτός έδρας.

Το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Ρέντη, Μελίνα Μερκούρη 15.30: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής Διαιτητές: Ονόπας, Φραγκάκης. Παρατηρητής: Ράπτης. Επόπτες: Τόλιος, Αλεβετσοβίτης. Γραμματεία: Μπίτσικα.

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.258 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

PAOK Sports Arena 17.00 (ΕΡΤ3): Π.Α.Ο.Κ. – Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 Διαιτητές: Κουτσούλας, Αβραμίδης. Παρατηρητής: Εμ.Κάλλης. Επόπτες: Ανθυμίδης, Μπουγιούκας. Γραμματεία: Παπαδοπούλου.

Μ.Παρασκευόπουλος, Αλεξανδρούπολη 18.30: Μ.Γ.ΣΕθνικός Αλεξανδρούπολης – Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός Διαιτητές: Γεωργιάδης, Τζεπκινλής. Παρατηρητής: Σαρδάνης. Επόπτες: Βασιλάκης, Τονονίδης. Γραμματεία: Χειμώνας.

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Μετς 19.00 (ΕΡΤ2): ΑΕΚ – Παναθηναϊκός Α.Ο. Διαιτητές: Παπαδογούλας, Βουδούρης. Παρατηρητές: Βασιλειάδης, Βαρθαλίτης. Επόπτες: Βαρατάσης, Κουρπανίδης. Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Ρεπό Α.Ο.Π.Κηφισιάς και Α.Ο.Φοίνικας Σύρου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.