ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το βάρος στην τακτική ενόψει ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Δώνης δίνει μεγάλο βάρος στην τακτική, ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το βάρος στην τακτική ενόψει ΠΑΟΚ

Από την Τρίτη ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, κάνει εντατικά μαθήματα τακτικής ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα, για την 8η αγωνιστική της Super League.

Ο Γιώργος Δώνης δεν δουλεύει μόνο ένα σύστημα αλλά 3-4, τόσο όσον αφορά την επίθεση όσο όσον αφορά και την άμυνα.Και τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας θα επιμείνει στην τακτική, που θα ακολουθήσει η ομάδα στο ντέρμπι της Δευτέρας.

Μην ξεχνάμε ότι ο Δώνης είναι ένας προπονητής που αλλάζει αρκετά συστήματα κατά τη διάρκεια των αγώνων, γι αυτό και θέλει να είναι προετοιμασμένοι οι ποδοσφαιριστές του.

Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid)
Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid) 1.888 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.