Γεια σας και πάλι!

Μέχρι στιγμής, όλα κυλούν πολύ ωραία! Έχουμε καταφέρει να πάρουμε τη νίκη σε όλα τα επίσημα ματς που έχουμε δώσει, συνδυάζοντας τα αποτελέσματα με στιγμές ωραίου μπάσκετ και εξαιρετικών συνεργασιών. Το εξαιρετικό μας ξεκίνημα θα αποτελέσει τον οδηγό μας για το παιχνίδι στη Μεγαλόπολη.

Το Σάββατο αρχίζει η πορεία μας στο φετινό πρωτάθλημα, από την έδρα του Πελασγού στη Μεγαλόπολη. Περιμένουμε πως και πως την πρεμιέρα μας στη διοργάνωση και φυσικά θέλουμε όλες να κάνουμε το πρώτο βήμα για τον μεγάλο μας στόχο, που δεν είναι άλλος από την άνοδο, όπως έχω επισημάνει και στα προηγούμενα blog μου.

Η ψυχολογία μας και η ετοιμότητά μας βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Αυτό οφείλεται στην πολύ καλή προετοιμασία που κάνουμε καθημερινά στις προπονήσεις μας, στην δουλειά του προπονητικού team αλλά και στην εμπειρία που υπάρχει στο ρόστερ μας.

Γενικά υπάρχει πολύ μεγάλος ενθουσιασμός, το κλίμα μεταξύ μας είναι πολύ καλό και οι μεγαλύτερες ηλικιακά παίκτριες προσπαθούμε να βοηθάμε τις μικρότερες. Σίγουρα, ακόμη δεν μπορούμε να πούμε ότι βρισκόμαστε στο 100%  των δυνατοτήτων μας, αλλά πιστεύω ότι αυτό δεν θα αργήσει να γίνει.

Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα προς τον στόχο μας. Για εμάς, παιχνίδια όπως αυτό του Σαββάτου έχουν ένα και μόνο αποτέλεσμα, τη νίκη. Αν συνοδεύσουμε το αποτέλεσμα με μια καλή εμφάνιση, τόσο το καλύτερο!

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS