ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μούλη: «Μονόδρομος η νίκη το Σάββατο»

Η Ρούλα Μούλη bloggάρει στο Panathinaikos24.gr ενόψει της φετινής πρεμιέρας στο πρωτάθλημα για την ομάδα μπάσκετ γυναικών του τριφυλλιού.

Μούλη: «Μονόδρομος η νίκη το Σάββατο»

Γεια σας και πάλι!

Μέχρι στιγμής, όλα κυλούν πολύ ωραία! Έχουμε καταφέρει να πάρουμε τη νίκη σε όλα τα επίσημα ματς που έχουμε δώσει, συνδυάζοντας τα αποτελέσματα με στιγμές ωραίου μπάσκετ και εξαιρετικών συνεργασιών. Το εξαιρετικό μας ξεκίνημα θα αποτελέσει τον οδηγό μας για το παιχνίδι στη Μεγαλόπολη.

Το Σάββατο αρχίζει η πορεία μας στο φετινό πρωτάθλημα, από την έδρα του Πελασγού στη Μεγαλόπολη. Περιμένουμε πως και πως την πρεμιέρα μας στη διοργάνωση και φυσικά θέλουμε όλες να κάνουμε το πρώτο βήμα για τον μεγάλο μας στόχο, που δεν είναι άλλος από την άνοδο, όπως έχω επισημάνει και στα προηγούμενα blog μου.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 97 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ψυχολογία μας και η ετοιμότητά μας βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Αυτό οφείλεται στην πολύ καλή προετοιμασία που κάνουμε καθημερινά στις προπονήσεις μας, στην δουλειά του προπονητικού team αλλά και στην εμπειρία που υπάρχει στο ρόστερ μας.

Γενικά υπάρχει πολύ μεγάλος ενθουσιασμός, το κλίμα μεταξύ μας είναι πολύ καλό και οι μεγαλύτερες ηλικιακά παίκτριες προσπαθούμε να βοηθάμε τις μικρότερες. Σίγουρα, ακόμη δεν μπορούμε να πούμε ότι βρισκόμαστε στο 100%  των δυνατοτήτων μας, αλλά πιστεύω ότι αυτό δεν θα αργήσει να γίνει.

Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα προς τον στόχο μας. Για εμάς, παιχνίδια όπως αυτό του Σαββάτου έχουν ένα και μόνο αποτέλεσμα, τη νίκη. Αν συνοδεύσουμε το αποτέλεσμα με μια καλή εμφάνιση, τόσο το καλύτερο!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.