ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παππάς: «Εξίσου επικίνδυνη με πέρυσι η Ζαλγκίρις»

Ο Νίκος Παππάς εξέφρασε την άποψη του ότι η Ζαλγκίρις είναι εξίσου επικίνδυνη με πέρυσι.

Παππάς: «Εξίσου επικίνδυνη με πέρυσι η Ζαλγκίρις»

Ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού επί της Ζαλγκίρις.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μπορεί να έχουν έρθει αρκετοί παίκτες, να έχει αλλάξει λίγο το ρόστερ αλλά τακτικά είναι το ίδιο δυνατή και επικίνδυνη. Ο Γιασικεβίτσιους βασίζει το παιχνίδι στην αντιμετώπιση των επιθετικών plays που έχουμε εμείς και στις αδυναμίες μας. Σίγουρα η συγκέντρωση θα παίξει σημαντικό ρόλο. Παίζουμε στο ΟΑΚΑ, πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα και την ώθηση από τον κόσμο και μέσα από την άμυνά μας να κερδίσουμε το παιχνίδι»

Για το ποσοστό 27% που έχει ο Παναθηναϊκός στα τρίποντα, σχολίασε: «Προς το παρόν δεν με απασχολεί ιδιαίτερα γιατί προφανώς η ομάδα σκοράρει πολύ στην επίθεση, έχουμε υψηλό μέσο όρο πόντων. Άρα βρίσκουμε τρόπους και οι επιλογές μας είναι καλές. Λείπει και ο Λοτζέσκι που είναι θεωρητικά ο καλύτερος σουτέρ, αλλά όλοι οι παίκτες έχουν έφεση στο τρίποντο, μπορούν να σκοράρουν και νομίζω πως είναι θέμα χρόνου». 

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.578 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά την καλή παράδοση που έχει ο ίδιος απέναντι στη Ζαλγκίρις τόνισε: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Η προετοιμασία σε κάθε ματς είναι ίδια, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Ίσως ταιριάζει η αντιμετώπιση από τον Γιασικεβίτσιους και της Ζαλγκίρις γενικότερα. Μπράβο μου. Δεν το ήξερα. Μακάρι να συνεχιστεί το σερί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.