ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Τσάβι Πασκουάλ: «Σημασία έχει να κερδίσεις»

Ο Τσάβι Πασκουάλ σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν έχει σημασία το πως θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός τη Ζαλγκίρις, αλλά να την κερδίσει.

Τσάβι Πασκουάλ: «Σημασία έχει να κερδίσεις»

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσάβι Πασκουάλ:

«H Ζαλγκίρις διατήρησε την ποιότητά της, έστω και με διαφορετικούς παίκτες. Κάποια συγκεκριμένοι παίκτες της είναι καλύτεροι από πέρσι. Περιμένουμε ένα δύσκολο βράδυ και θα πρέπει να παίξουμε δυνατά, γιατί η Ζαλγκίρις παίζει πάντα με πολλή ενέργεια σε επίθεση και άμυνα. Όμως πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Αν είσαι έτοιμος, πρέπει να ελέγχεις κάποια ζητήματα τακτικά που δουλεύουμε κάθε μέρα, προτεραιότητα όμως είναι να έχεις τουλάχιστον ίδια ενέργεια με τον αντίπαλο»

Σχετικά με τον αυριανό (26/10) του αντίπαλο στη μάχη των πάγκων, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ανέφερε: «Δεν είναι πια ένας νέος προπονητής, ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη και κάθε χρόνο κάνει εξαιρετική δουλειά. Στην Ζαλγκίρις βλέπεις ένα συγκεκριμένο DNA> Ένας προπονητής είναι σπουδαίος όταν βάζει το δικό του DNA στην ομάδα και ο Σαρούνας το έχει κάνει αυτό».

Όσον αφορά το ποσοστό στα τρίποντα φέτος στην Ευρωλίγκα δήλωσε: «Στη διάρκεια της σεζόν μπορούν να γίνουν πολλά. Νομίζω πως είναι νωρίς να μιλάμε γι’ αυτό. Κόντρα στη Γκραν Κανάρια βρήκαμε τρόπο να είμαστε επιθετικοί χωρίς να σουτάρουμε πολλά τρίποντα. Το ζητούμενο είναι να κερδίσουμε με τουλάχιστον έναν πόντο, είτε με τρίποντα, είτε χωρίς».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.281 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.