ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Μάγκας! Ο εξάχρονος που άφησαν μόνο του στα γενέθλιά του, τα πέρασε με μαζορέτες του NBA! (vid)

Δεν τον χάλασε τον μικρό.

Μάγκας! Ο εξάχρονος που άφησαν μόνο του στα γενέθλιά του, τα πέρασε με μαζορέτες του NBA! (vid)

Επέστρεψε το χαμόγελο στο πρόσωπο του 6χρονου Τέντι, από την Αριζόνα, που λίγες μέρες πριν είχε συγκινήσει με την ιστορία του.

Ο εξάχρονος είχε καλέσει 32 συμμαθητές του στο πάρτι γενεθλίων του αλλά δεν πήγε κανείς. Η φωτογραφία από το πάρτι του και τον ίδιο να κάθεται μόνος του σε ένα τραπέζι γεμάτο πίτσες και αναψυκτικά έγινε viral, κάνοντας το γύρο του διαδικτύου και του κόσμου.

Μεταξύ αυτών που την είδαν ήταν και οι Φοίνιξ Σανς, που τον προσκάλεσαν στο παιχνίδι τους με τους Λέικερς. Ο Τέντι αποδέχθηκε την πρόσκληση και πήγε στον αγώνα του ΝΒΑ, όπου ήταν το πρόσωπο της βραδιάς.

Οι παίκτες των δύο ομάδων τον υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά ενώ επιτυχημένη ήταν η συνάντησή του με τις μαζορέτες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.