ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτό ζήτησε ο Δώνης από τους παίκτες ενόψει ΠΑΟΚ

Εκεί εφιστά την προσοχή ο Δώνης για το ντέρμπι της Δευτέρας.

Αυτό ζήτησε ο Δώνης από τους παίκτες ενόψει ΠΑΟΚ

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο Γιώργος Δώνης και το επιτελείο του προσπαθούν να ετοιμάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τους παίκτες τους για το μεγάλο παιχνίδι της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ένα από τα σημεία όπου ο Δώνης έχει… υπογραμμίσει, τονίζοντας ότι χρίζει ιδιαίτερης προσοχής από τους «πράσινους» είναι οι στημένες φάσεις.

Για τον Δώνη, ο ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος στις στημένες μπάλες, διαθέτοντας εξαιρετικούς εκτελεστές, κάτι που έχει επισημάνει κατ’ επανάληψη στους ποδοσφαιριστές του στις τελευταίες προπονήσεις του Κορωπίου.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 34.640 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί η άμυνα ζώνης από πλευράς τριφυλλιού, ώστε να αντιμετωπιστεί με μεγαλύτερη ευκολία ο κίνδυνος των στημένων φάσεων στο ματς της Τούμπας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.