ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μπάσκετ: Αύριο η «πράσινη» πρεμιέρα, με στόχο τη νίκη!

Το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού ρίχνεται αύριο στη μάχη του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας.

Μπάσκετ: Αύριο η «πράσινη» πρεμιέρα, με στόχο τη νίκη!

Το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας  και το Σάββατο στις (27/10) δοκιμάζεται στο κλειστό της Μεγαλόπολης κόντρα στον ΚΟΜ Πελασγό στις 17:00   με διαδικτυακή κάλυψη από το www. argadiaportal.gr.

Σε δήλωση του στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Καντζιλιέρης τόνισε τα εξής:

«Είμαστε έτοιμοι για το ματς της πρώτης αγωνιστικής και θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί που έχουμε ξεκινήσει από τους αγώνες κυπέλλου. Πάντα οι πρεμιέρες  στα πρωταθλήματα κρύβουν κινδύνους  και αν δεν  έχουμε συγκέντρωση μπορεί να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Εμείς θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας με συγκέντρωση και πιστεύω ότι θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ 1.868 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.