ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΧΟΝΤΡΟ κράξιμο Σισέ σε Μήτρογλου: «Τρέχει σαν να σέρνει καφάσι 300 κιλών»!

Γλέντι του Σισέ στον Μήτρογλου!

ΧΟΝΤΡΟ κράξιμο Σισέ σε Μήτρογλου: «Τρέχει σαν να σέρνει καφάσι 300 κιλών»!

Γλέντι του Σισέ στον Μήτρογλου!

Ο Γάλλος φαίνεται ότι δεν έχει και την καλύτερη άποψη για τον επιθετικό της Μαρσέιγ.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του παλαίμαχου Γάλλου αμυντικού, Βίλι Σανιόλ, στο κανάλι «RMC Sport» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την Μαρσέιγ, αλλά και τον Κώστα Μήτρογλου.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.832 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τι είπε για τον παλιό παίκτη του Ολυμπιακού.

Λόγω θέσης, παρακολουθώ πολύ στενά τους επιθετικούς στα παιχνίδια. Ο Μήτρογλου δεν έχει καθόλου κίνηση, κάθεται συνεχώς σε ένα σημείο. Τεχνική έχει, αλλά όταν είναι να κάνει σπριντ είναι σαν να… σέρνει ένα καφάσι 300 κιλών. Τον ξέρω από τότε που έπαιζα στον Παναθηναϊκό κι εκείνος στον Ολυμπιακό και στην Πορτογαλία με την Μπενφίκα έκανε τα ίδια. Η Μαρσέιγ πρέπει να βρει έναν επιθετικό»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...