ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρχισαν οι πληρωμές στον Παναθηναϊκό

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει αρχίσει τις πληρωμές για τον Οκτώβριο, αρχίζοντας από τους πιστωτές.

Άρχισαν οι πληρωμές στον Παναθηναϊκό

Άρχισαν τις πληρωμές στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τακτοποιώντας τις εκκρεμότητες του Οκτώβρη προς πιστωτές, με τους ποδοσφαιριστές να ακολουθούν.

Η διαδικασία έχει πάρει μπροστά από τις αρχές της εβδομάδας με τον Γιάννη Αλαφούζο να τακτοποιεί πρωτίστως τις οφειλές στην Εφορία, βάζοντας το ποσό του 1 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Live Sport».

Παράλληλα, στο συνολικό ποσό θα προστεθεί άλλο 1.5 εκατ. ευρώ, ώστε να πληρωθούν παίκτες, προπονητικό επιτελείο και εργαζόμενοι και να διευθετηθούν οριστικά οι μισθοί του Οκτώβρη.

Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid)
Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid) 16.657 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νταμπίζας βρέθηκε χθες στο Κορωπί, ενημερώνοντας τους παίκτες για το γεγονός ότι στα επόμενα εικοσιτετράωρα θα δουν τους μισθούς του Οκτώβρη στους λογαριασμούς τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.